many people came to our atelier for our cooking lesson.
We cooked OKONOMIYAKI!! OKOMOMIYAKI is a kind of pancake cooked on a hot plate or pan
with meat, seafood, Tofu.... and chopped cabbages.
and Gado Gado, flied vegetable, sauce , hand made mayonnaise,white sangria and black bean tea jelly for desert.
We really enjoyed talking, cooking and eating all day.
thank you very much for coming to our first cooking lesson.
we leaned a lot and we had a very nice time with you!!!
and see you next time!!
+
ぽかぽかして気持ちのいい日曜日
昨日は我がアトリエにて初の料理教室を行いました。
沢山の方々が参加してくださり1部も2部も楽しく
みんなでお料理のお勉強をできました。
メインのお好み焼きから、ガドガド、揚げ浸し、ソース作りやマヨネーズづくり
サングリアに黒豆茶のゼリーまで。
時間の都合で実践していただく時間が少なかったのが
ちょっと残念でしたが、自宅でも実践、応用しやすいレシピを沢山ご紹介したので
是非、ご自宅でご自分やご家族、お友達などに作って楽しんでみてください。
講師のあっちゃん みすみちゃん朝から夜までお疲れ様でした。
料理教室に来てくださったみなさま 本当にありがとうございました。
とっても楽しい一日を過ごすことができました。
次回の料理教室もまたおいしいもの作りましょうね。
We really enjoyed talking, cooking and eating all day.
thank you very much for coming to our first cooking lesson.
we leaned a lot and we had a very nice time with you!!!
and see you next time!!
+
ぽかぽかして気持ちのいい日曜日
昨日は我がアトリエにて初の料理教室を行いました。
沢山の方々が参加してくださり1部も2部も楽しく
みんなでお料理のお勉強をできました。
メインのお好み焼きから、ガドガド、揚げ浸し、ソース作りやマヨネーズづくり
サングリアに黒豆茶のゼリーまで。
時間の都合で実践していただく時間が少なかったのが
ちょっと残念でしたが、自宅でも実践、応用しやすいレシピを沢山ご紹介したので
是非、ご自宅でご自分やご家族、お友達などに作って楽しんでみてください。
講師のあっちゃん みすみちゃん朝から夜までお疲れ様でした。
料理教室に来てくださったみなさま 本当にありがとうございました。
とっても楽しい一日を過ごすことができました。
次回の料理教室もまたおいしいもの作りましょうね。