thinking of menu for OQUOQU workshop.
this weekend, i have eight guests ( for now) are coming over to my place.
the menu will be these... ( but still thinking...now)
23, Oct, Sat
minestorone soup with full of vegetables and beans
original pickles / handmade paste and hummus
Bread from Augusta
and more....
24,Oct, Sun
japanese mushroom Quiche ( shiitake, enoki, shimeji, maitake)
original pickles / handmade paste and hummus
Bread from Augusta
and more....
so excited about this weekend.
i hope we can enjoy the time together.
if you'd like to join us
mail to info@oquoqu.com
+
今週末 は、OQUOQUworkshopです。
メインは人形づくりのレッスンですが
レッスン後のみんなのご褒美に
foodメニューを考え中。
10月23日 Sat
たっぷりお野菜と豆のミネストローネスープ
オリジナルピクルス/ハンドメイドペーストとハモス
Augusta さんのパン
and more....
10月24日 Sun
盛りだくさんのキノコのキッシュ( 椎茸、エノキ、シメジ、舞茸)
現在、
23日 5名 (あと3名)
24日 4名(あと4名)です。
参加希望の締め切りは10月20日です。
ご希望の方はinfo@oquoqu.comまで
楽しみだねぇ。。。wan wan...
wan wan : ????