2011-05-17

UME SOY

my Ume soy was finally ready to be used! (year!!)

i soaked Ume in Soy sauce about a year ago, when i was making UMESYU.
and have been waiting and waiting to make the very tasty Ume Soy.

And now, one of my favorite is
fresh cut turnips with my Ume soy 
and Katsuobushi on the top.

Yummy Yummy! ne!



+

約一年前

梅酒を作るとき一緒に作った
梅醤油が丁度食べ頃になりました。
昆布と酒と醤油に一年漬けたその味は
梅のエキスがたっぷりです。

ざく切りにカットしたカブに
サッと和えて、鰹節をたっぷりかけて食べるのが
最近のお気に入りです。
保存期間は1年だから、後一ヶ月だけのお楽しみ。
あっという間になくなっちゃうな。。。

もうすぐ
梅酒も解禁だぁ〜

たのしみぃ♡







2011-05-16

20110516

my brain are flying away to somewhere.
i need WHEREVER DOOR.
if i have it, i am going to see you right now.

+

なんだか最近
こころここにあらず病

どこでもドアがあったら
いつでもどこかに
飛んで行っちゃうんだけどなぁ。。。




さっ勉強しよ。。。

2011-05-15

20110515


the sky is such a beautiful blue today.
so i just wanted to say
Have a nice, sunny, funny Sunday!!


本当に気持ちのいい朝ですね。
素敵な日曜日をお過ごしください。


2011-05-14

20110512


i can not concentrate on my study at all.....
i have a bad traffic in my head today.

 +

今日は
全然勉強に集中できまてん。。。
五月病?





2011-05-11

20110511


just like this.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...