2010-10-18

preparing


thinking of menu for OQUOQU workshop.
this weekend, i have eight guests ( for now) are coming over to my place. 
the menu will be these... ( but still thinking...now)

23, Oct, Sat 
minestorone soup with full of vegetables and beans
original pickles / handmade paste and hummus 
Bread from Augusta
and more....

24,Oct, Sun
japanese mushroom Quiche ( shiitake, enoki, shimeji, maitake)
original pickles / handmade paste and hummus 
Bread from Augusta
and more....

so excited about this weekend.
i hope we can enjoy the time together.

if you'd like to join us
mail to info@oquoqu.com

+

今週末 は、OQUOQUworkshopです。

メインは人形づくりのレッスンですが
レッスン後のみんなのご褒美に
foodメニューを考え中。

10月23日 Sat  
たっぷりお野菜と豆のミネストローネスープ
オリジナルピクルス/ハンドメイドペーストとハモス
Augusta さんのパン
and more....

10月24日 Sun 
盛りだくさんのキノコのキッシュ( 椎茸、エノキ、シメジ、舞茸)
オリジナルピクルス/ハンドメイドペーストとハモス
Augusta さんのパン
and more....

現在、
23日 5名 (あと3名)
24日 4名(あと4名)です。

参加希望の締め切りは10月20日です。
ご希望の方はinfo@oquoqu.comまで

楽しみだねぇ。。。wan wan...

wan wan : ????

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...